Στελεχη σε κινηση

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αccenture

Τα ονόματα έξι προσωπικοτήτων από τον χώρο της αγοράς που θα συμμετέχουν στη σύνθεση του Δ.Σ. της μητρικής εταιρείας ανακοίνωσε η Accenture, η εταιρεία διαχείρισης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, τα στελέχη που θα συνεργαστούν με τον πρόεδρο και CEO, Joe W. Forehand, είναι ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft, η Dina Dublon, CFO της JP MorgaChase & Co., ο Robert Lipp, τέως chairmaτης Travellers Property Casuality, ο Blythe J. McGarvie, CFO της BIC, ο Sir Mark Moody-Stuart, τέως chairmaτης The Shell Transport and Trading Company και ο Wulf voSchimmelmann, CEO της Postbank. Η Accenture εφαρμόζει τη στρατηγική του δικτύου επιχειρήσεων και προωθεί συμβουλευτικές και outsourcing υπηρεσίες μέσω συμμαχιών, επενδυτικών κεφαλαίων και άλλων δεξιοτήτων.

ΝetΜed

Ο κ. SimoLovett είναι ο νέος Chief Financial Officer της NetMed, στη θέση του κ. Cock Sierhuis, ο οποίος αποχωρεί ύστερα από πενταετή θητεία. Ο κ. Lovett είναι Αγγλος υπήκοος και ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 σαν Οικονομικός Διαχειριστής στην Bond International Brewing στο Λονδίνο. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν Γενικός Διευθυντής της Multichoice στην Κένυα, ενώ μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου της China Industrial Resources Ltd στην Αγγλία και της Orbit Communications Ltd στην Ρώμη.

ΟΤΕnet

Ο κ. Αγης Σαντοριναίος ανέλαβε καθήκοντα Voice Services Business Manager στην OTEnet προερχόμενος από την Ιntercall.

«Βαρυτίνη»

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας της ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης τοποθετήθηκε η κ. Ρένα Κουμάντου, διαδεχόμενη τον κ. Στρατή Παπαευστρατίου. Η κ. Κουμάντου είναι κάτοχος Β.Α. και Μ.Α. στα Οικονομικά από το University of Washingtoκαι ξεκίνησε την καριέρα της στην ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων το 1989 ως Διευθύντρια Προσωπικού. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Προγραμματισμού & Οικονομικών Ερευνών, στέλεχος των Διευθύνσεων Οικονομικού Προγραμματισμού, Εργασιακών & Δημοσίων Σχέσεων και Προσωπικού της Esso Pappas, καθώς και στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Σχέσεων του Ομίλου εταιρειών της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Πέντε σημεία είναι αυτά που θα πρέπει να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τα στελέχη: α) Πού βρισκόμαστε σήμερα και γιατί πρέπει να αλλάξουμε, β) Ποιος είναι ο στόχος μας, γ) Πώς θα φθάσουμε εκεί, δ) Μπορούμε να φθάσουμε και ε) Αξίζει τον κόπο;

Η «Ashley & Holmes» επικοινωνεί το νέο ψηφιακό αποκωδικοποιητή «ΝΟΚΙΑ Mediamaster 9800S», της «Nokia Home Communications», εταιρείας που εξειδικεύεται σε δορυφορικούς δέκτες και αποκωδικοποιητές και διανέμει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά. Η καμπάνια έχει τίτλο «Για ψηφιακή τηλεόραση χωρίς όρια» γιατί ο «ΝΟΚΙΑ Mediamaster 9800S» είναι ο μοναδικός αποκωδικοποιητής που έχει δυνατότητα σύνδεσης και με τη Nova και με τον Alpha Digital. Η διαφημιστική επικοινωνία περιλαμβάνει καταχωρίσεις στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο και τηλεοπτικό σποτ διαρκείας 26” παραγωγή της «Le Spot Productions».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή