Ολυμπιακό έργο 17,1 δισ. σε Γνώμων – ΓΕΚΑΤ

Ολυμπιακό έργο 17,1 δισ. σε Γνώμων – ΓΕΚΑΤ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμβαση, ύψους 17,1 δισ. δραχμών υπογράφηκε χθες μεταξύ της Κοινοπραξίας «ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ Α.Ε. – ΓΕΚΑΤ Α.Ε.» και της Γ.Γ Αθλητισμού για την κατασκευή του έργου «Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Ρυθμικής Γυμναστικής Γαλατσίου». Ειναι ένα από τα μεγαλύτερα ολυμπιακά έργα και θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο έκτασης 90 στρεμμάτων επί της Λεωφόρου Βεΐκου, στα διοικητικά όρια των Δήμων Γαλατσίου – Νέας Ιωνίας. Το κτίριο έχει χωρητικότητα 6.000 θέσεων και θα διαθέτει εκτός του αγωνιστικού χώρου όλους τους απαραίτητους χώρους και εξυπηρετήσεις για αθλητές, προπονητές, διοίκηση, δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό.

Μεταξύ των πρόσφατων συμβάσεων που υπέγραψε η Betanet περιλαμβάνεται εκείνη με την Αττικό Μετρό Α.Ε., που προβλέπει την προμήθεια προκατασκευασμένων δακτυλίων. Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στο 1,25 δισ. Η Betanet έχει προχωρήσει στην επέκταση των γραμμών παραγωγής της στην μονάδα στο Σχηματάρι. Νίκος Χ. Ρουσάνογλου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή