ΣΗΜΕΡΑ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Japan Airlines και Japan Air System συνενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο νέος όμιλος, όταν ολοκληρωθεί η συγχώνευση, θα είναι ο έκτος μεγαλύτερος του κόσμου. Στόχος της συγχώνευσης είναι κυρίως η εγχώρια αγορά, όπου σήμερα δεσπόζει η εταιρεία ΑΝΑ ελέγχοντας το 49%.

Προ Χριστουγέννων ο διάλογος

Πριν από τα Χριστούγεννα θα έχει γίνει το πρώτο βήμα στον διάλογο για το Ασφαλιστικό, βεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος επιφυλάσσει για τους κοινωνικούς εταίρους την πρώτη γνωστοποίηση των θέσεων της κυβέρνησης για την αναμόρφωση του συστήματος.

Τουρισμός. Και ποιες θέσεις των τουριστικών φορέων για ενίσχυση του κλάδου φιλοδοξεί να προωθήσει στον νέο αναπτυξιακό νόμο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Προαστιακός. Εως τις 12 Δεκεμβρίου καλούνται οι 5 ενδιαφερόμενες κοινοπραξίες από την ΕΡΓΟΣΕ να καταθέσουν προσφορές για ένα από τα τρία έργα του προαστιακού σιδηροδρόμου, κόστους 30 δισ.

Επιτόκια. Μειώσεις 0,25% στα επιτόκια χορηγήσεων και καταθέσεων ανακοίνωσε χθες η Citibank. Η Novabank ανακοίνωσε επίσης μείωση του στεγαστικού της επιτοκίου σταθερού για 2 χρόνια στο 3,9%.

Σοφοκλέους. Ημέρα ρευστοποιήσεων χθες στη Σοφοκλέους. Ο Γενικός Δείκτης έχασε 1,86% και ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 43,5 δισ.

Α-Β. Στην αναβάθμιση της αλυσίδας Τροφό εστιάζονται οι αναπτυξιακές ενέργειες της Αλφα Βήτα Βασιλόπουλος.

ΟΛΘ. Η πτώση της διακίνησης χαλυβουργικών προϊόντων αλλά και η αποχώρηση των δυνάμεων της KFOR από τα Σκόπια είναι εμφανείς στα αποτελέσματα 9μήνου του ΟΛΘ.

ΑΒΝ Amro. Σοβαρές ζημίες στα τμήματα επενδυτικής τραπεζικής και τραπεζικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις υπέστη κατά το τρίτο τρίμηνο η ΑΒΝ Amro, το μεγαλύτερο πιστωτικό ίδρυμα της Ολλανδίας.

Πρόντι. Κώδικα δεοντολογίας για τους προϋπολογισμούς των χωρών της Ε.Ε., που θα περιλαμβάνουν κριτήρια και για τα απρόβλεπτα σοκ, προτείνει ο Ρομάνο Πρόντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή