ΣΗΜΕΡΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανακυκλώστε τον Παγκόσιο Οργανισμό Εμπορίου». Τι πιο εύγλωττο; Ο εικονιζόμενος ακτιβιστής της Greenpeace στην Ουάσιγκτον φροντίζει να κάνει το σύνθημα κυριολεξία, ρίχνοντας σε κάδο ανακύκλωσης ντοκουμέντα του ΠΟΕ. Πάντως, στο Κατάρ, όπου και η σύνοδος του ΠΟΕ, η Γαλλία ανέλαβε την πρωτοβουλία να υπερασπιστεί την κοινή αγροτική πολιτική των «15» της Ε.Ε.

Αν-ευρώ… ακόμη το ΤΑΧΙS

Για τον κίνδυνο «μπλακ άουτ» στις εφορίες λόγω ευρώ προειδοποιεί η ομοσπονδία τους αν δεν προλάβει η Intrasoft να μετατρέψει στο νέο νόμισμα τις εφαρμογές του ΤΑΧΙS.

Συναντήσεις. «Υπουργείο Εθνικής Επίθεσης» θέλει η ηγεσία του ΣΕΒ το υπουργείο Ανάπτυξης, εξ ου και το ανάλογο συμβολικό δώρο στον Ακη Τσοχατζόπουλο. Η ΓΣΕΕ πάντως τον προτιμά ως «υπουργό κοινωνικής ευαισθησίας».

Αλκοόλ. Το «άγιο τσιπουράκι» ένωσε χθες τη Βουλή. Βουλευτές (επαρχίας) από όλες τις πτέρυγες συμφώνησαν στην ανάγκη προστασίας των μικροπαραγωγών τσίπουρου.

ΑΔΕΔΥ. Λίγοτερο ελαστική από τη ΓΣΕΕ εμφανίζεται η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ στο ασφαλιστικό. Ο πρόεδρός της επέμεινε χθες στην επέκταση της τριμερούς χρηματοδότησης και πρότεινε ενιαίο όριο ηλικίας στο Δημόσιο τα 62 έτη.

Σοφοκλέους. Επέστρεψε στην κερδοφορία χθες η Σοφοκλέους. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε άνοδο 1%.

Τραμ. Στις εταιρείες ΤΕΡΝΑ και Impregilo κατακυρώθηκε το έργο κατασκευής του Δικτύου Αστικών Τροχιοδρόμων – Τραμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή