Στην Byte το 20% της Semantix

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 20% των μετοχών της εταιρείας Semantix απέκτησε η Byte Computer. Η Semantix δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής και ειδικότερα στους τομείς της ανάπτυξης κατανεμημένων, πολυεπίπεδων επιχειρησιακών εφαρμογών, της ανάπτυξης τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, της ανάληψης έργων πληροφορικής σε υπεργολαβική βάση (outsourcing), της υλοποίησης εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η διοίκηση της Byte ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη στρατηγική συνεργασία με τη Semantix για λόγους δημιουργίας συνεργειών στον χώρο, για την περαιτέρω ενίσχυση της τεχνογνωσίας της σε συμπληρωματικούς τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην υλοποίηση των έργων που χρηματοδοτούνται από το Γ’ ΚΠΣ και των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.

Επιπλέον, η συμμετοχή της ΒΥΤΕ στην εταιρεία Semantix «συνάδει με τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η εταιρεία έναντι των μετόχων της κατά την είσοδό της στο ΧΑΑ, για την πραγματοποίηση επενδύσεων».

Η νέα μονάδα καταλαμβάνει έκταση 35.000 τ.μ. και βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 120 στρεμμάτων, ενώ θα ελέγχεται από την εταιρεία Courva Dos, η οποία είναι θυγατρική της Courva. Η συγκεκριμένη μονάδα θα παράγει μελαμίνη, με προβλεπόμενη παραγωγή 300 κυβικών ανά ημερήσια οκτάωρη βάρδια και πόρτες – περί τις 1.000 ημερησίως. Οι προδιαγραφές των συγκεκριμένων προϊόντων δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να συμμετέχει σε δημόσια έργα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή