Παράταση στις καταστάσεις από ΣΕΠΕ

Παράταση στις καταστάσεις από ΣΕΠΕ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σιωπηρή παράταση μέχρι και αύριο, Παρασκευή, δίδει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας στις επιχειρήσεις προκειμένου να υποβάλλουν στις Επιθεωρήσεις τις καταστάσεις του προσωπικού, που απασχολούν.

Κατά τη χθεσινή, προτελευταία, ημέρα υποβολής των καταστάσεων ο χρόνος αναμονής στα περισσότερα από τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας υπερέβαινε τις δύο ώρες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ειδικού γραμματέα του ΣΕΠΕ κ. Π. Πολυχρονίου τις καταστάσεις έχουν υποβάλλει 350.000 επιχειρήσεις σε σύνολο 460.000, περίπου, εκμεταλλεύσεων στο σύνολο της χώρας. Οι κατά τόπους υπηρεσίες του ΣΕΠΕ, έχουν ήδη ενισχυθεί και από προσωπικό των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας. Για την αντιμετώπιση του όγκου των επιχειρήσεων που, θα σπεύσουν την τελευταία ώρα, το ΣΕΠΕ αποφάσισε την επέκταση του ωραρίου συναλλαγών μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στελέχη του υπουργείου Εργασίας, όσοι εργοδότες δεν προσέλθουν έγκαιρα θα αντιμετωπίσουν από τη Δευτέρα πρόστιμα, που ξεκινούν από διοικητικές κυρώσεις και φθάνουν, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, στα 3.000.000 δραχμές.

– Για την τεχνολογική εκπαίδευση από 6.167.205 δρχ. έως και 14.361.548 δρχ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή