ΕΠΑΤΤ και Costa Crociere ιδρύουν 2 ναυτιλιακές

ΕΠΑΤΤ και Costa Crociere ιδρύουν 2 ναυτιλιακές

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημιουργία δύο νέων ναυτιλιακών εταιρειών που θα δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κρουαζιέρας και στη μεταφορά επιβατών και οχημάτων με επιβατηγά πλοία αναμένεται να προχωρήσουν οι Επιχειρήσεις Αττικής (ΕΠΑΤΤ) με την ιταλική εταιρεία κρουαζιέρων Costa Crociere, μέλος του Ομίλου Carnival Corporation, ύστερα από το μνημόνιο πρόθεσης συνεργασίας που υπεγράφη από τους προέδρους τους κ. Περ. Παναγόπουλο και Pier Luigi Foschi.

Βάσει του μνημονίου, οι δύο εταιρείες θα είναι η Costa Attica Cruises και η Costa Superfast. Η πρώτη θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο της κρουαζιέρας, κυρίως στην ανατολική Μεσόγειο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με αφετηρία την Ελλάδα. Η δεύτερη εταιρεία θα προσφέρει μεταφορές επιβατών και οχημάτων και θα δραστηριοποιηθεί κυρίως στην περιοχή της Δυτικής Μεσογείου. Η εταιρεία Costa Superfast θα διαθέτει δύο υπερσύγχρονα επιβατηγά προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες στον χώρο των μεταφορών.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου, ο πρόεδρος των ΕΠΑΤΤ κ. Περικλής Παναγόπουλος σημείωσε «ότι είναι σίγουρος πως αυτός ο δυναμικός συνδυασμός θα αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για τις εταιρείες και τους μετόχους τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή