Ομιλος Μπενρουμπή: μεγάλη αύξηση οικονομικών μεγεθών

Ομιλος Μπενρουμπή: μεγάλη αύξηση οικονομικών μεγεθών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική αύξηση κερδών της τάξης του 45% και αντίστοιχα 32,7% των πωλήσεων παρουσίασε στο εννεάμηνο της χρήσης η Μπενρουμπή. Στο σύνολο του έτους αναμένεται περαιτέρω διεύρυνση μετά την ολοκλήρωση των νέων συνεργασιών που λειτουργούν από φέτος. Συγκεκριμένα, τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη της Μπενρουμπή ανήλθαν σε 1,427 δισ. δρχ. έναντι των 983 εκ. της περυσινής περιόδου. Η αύξηση προήλθε κυρίως από τη σημαντική βελτίωση του μικτού κέρδους, παράλληλα με τη συγκράτηση των δαπανών. Ο τζίρος του Ομίλου επίσης αυξήθηκε σημαντικά κατά 33% στα 16,231 δισ. δρχ. από 12,232 δισ. πέρυσι.

Η πρόσφατη συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πλαστικών Curver/Rubbermaid θα αυξήσει το μερίδιο της Μπενρουμπή στο κομμάτι του οικιακού εξοπλισμού από το επόμενο έτος, με τζίρο της τάξης του 1 δισ. δρχ. περίπου. Σύντομα, δε, πρόκειται να ολοκληρωθεί μια ακόμα συνεργασία διανομής με ξένο οίκο στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή