Υπηρεσία Office Gate από την OTEnet

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπηρεσία Office Gate, που απευθύνεται σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν το Internet, παρουσίασε η OTEnet. Η θυγατρική του ΟΤΕ, μέσω της Office Gate δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις:

– Να συνδέσουν εύκολα και γρήγορα το τοπικό τους δίκτυο (LAN) στο Internet, αξιοποιώντας το ψηφιακό δίκτυο ΙSDκαι τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει.

– Να αποκτήσουν γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία μέσω e-mail.

– Να έχουν πλήρη ηλεκτρονική προβολή με την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων.

Η υπηρεσία Office Gate απευθύνεται στις εταιρείες που θέλουν να συνδεθούν στο Internet, χωρίς όμως οι απαιτήσεις τους να δικαιολογούν τη λύση μίσθωσης γραμμής ή σε εταιρείες που επιθυμούν μία πρώτη επαφή με το Διαδίκτυο και κάλυψη των βασικών τους εταιρικών αναγκών.

Η υπηρεσία Office Gate περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα: το Office Gate Basic Ι και ΙΙ και το Office Gate Advanced Ι και ΙΙ. Ο σχεδιασμός τους στηρίζεται στη σπουδαιότητα που έχει το Internet στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής τους, της ύπαρξης ή μη του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και της ανάγκης για παροχή επιπλέον υπηρεσιών.

Το πακέτα Office Gate Basic παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet με ταχύτητα 64 Kbps, ενώ τα πακέτα Office Gate Advanced με ταχύτητα 128 Kbps. Ο εξοπλισμός που συνοδεύει τα πακέτα Office Gate Basic ΙΙ και Office Gate Advanced ΙΙ ανήκει στη CISCO, το μεγαλύτερο οίκο κατασκευαστικού δικτυακού εξοπλισμού για το Internet. Πρόκειται για τον ISDrouter Cisco 801, ο οποίος είναι ήδη ρυθμισμένος με τις κατάλληλες παραμέτρους για την αυτόματη σύνδεση του δικτύου της επιχείρησης στο Δίκτυο της OTEnet.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή