Ψήφισμα – καμπανάκι από ΣΕΓΑΣ για την πορεία των έργων

Ψήφισμα – καμπανάκι από ΣΕΓΑΣ για την πορεία των έργων

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O επίσημος φορέας του στίβου, ο ΣΕΓΑΣ, και οι πρωταθλητές ανησυχούν για την πορεία των εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις. H γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ψήφισμα, όπου εκφράζει, όπως αναφέρεται, «κραυγή αγωνίας για την έλλειψη στιβικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του στίβου και για την προετοιμασία των αθλητών από το 2002 και μετά». Ζητεί δε, από την πολιτεία να «υλοποιήσει την υπόσχεσή της για τη δημιουργία εγκαταστάσεων στο Κορωπί και την άμεση έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του Σταδίου Καραϊσκάκη».

Χθες, οι Ολυμπιονίκες Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου και ο προπονητής του πρώτου, Χρήστος Τζέκος, μετέφεραν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Κουράκη, την ανησυχία των αθλητών και ζήτησαν τα έργα στο ΕΑΚΑγίου Κοσμά να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατόν, ώστε να συνεχισθεί απρόσκοπτα η προετοιμασία. O κ. Κουράκης απάντησε πως θα καταβληθεί προσπάθεια ώς τον Αύγουστο του 2002 να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Επιβεβαίωσε έτσι, εμμέσως, όσους είχαν εκφράσει αμφιβολίες για το αν τα γυμναστήρια θα ήταν έτοιμα στα τέλη Απριλίου, όπως, αρχικώς, είχε ανακοινωθεί από τον προηγούμενο υφυπουργό, Γιώργο Φλωρίδη.

2. Μείωση του φορολογικού συντελεστή για τα κέρδη των επιχειρήσεων, από το 37,5% στο 25% από την 1/1//2002.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή