OTE: χωματερή άχρηστου υλικού αξίας πολλών δισ.

OTE: χωματερή άχρηστου υλικού αξίας πολλών δισ.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία χωματερή άχρηστου τηλεπικοινωνιακού υλικού είναι ο καρπός των προγραμματικών συμφωνιών, που υπέγραψε ο OTE από το 1997 και μετά, παρέχοντας απλόχερη χρηματοδότηση στους προμηθευτές του.

Σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Οργανισμού, στελέχη του επιβεβαίωσαν ότι το κακό συνεχίζεται με συνέπεια οι «επενδύσεις» σε απαξιωμένο υλικό να εκτιναχτούν από τα 62 δισ. το 1999, στα 72 δισ. το 2000 και να ανέλθουν στο ποσό των 82,5 δισ. δρχ. Για την αξιοποίηση του στοιβαγμένου στις αποθήκες του Ρουφ και της Καλλιθέας υλικού δύο λύσεις υπάρχουν: ή να πωληθεί ως σκραπ ή να μεταπωληθεί ως τριτοκοσμικός τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός.

Πάντως, όπως καταγγέλθηκε από στελέχη του Οργανισμού, το σύστημα παρακολούθησης αποθεμάτων είναι αναξιόπιστο και πιθανώς τα υλικά της τηλεπικοινωνιακής χωματερής να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που επιβεβαιώνουν τα στοιχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή