EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συγχώνευση των εμπορικών θυγατρικών του δρομολογεί ο Ομιλος της Sanyo Hellas Holding, με πρώτες υπό ενοποίηση εταιρείες τις Sanyo Ελλάς Εμπορική και Sanyocom. Στο πλαίσιο αυτό, η Sanyo αποκτά το 100% της Sanyocom, από 65% που κατέχει σήμερα και όπως ανακοινώθηκε χθες, πρόκειται εντός των επομένων ημερών να εξαγοράσει τα υπόλοιπα 15% από την Datamedia και 20% από τη Singular, μέσω της Sanyo Εμπορικής. Σκοπός του ομίλου είναι η πλήρης συσχέτιση των δραστηριοτήτων των δύο θυγατρικών εταιρειών και η δημιουργία οικονομιών κλίμακος από τη συγχώνευσή τους.

Connectioκαι Dolce&Gabbana

Μικτή εταιρεία με την ιταλική φίρμα ενδυμάτων Dolce&Gabbana Industria SPA ιδρύει στην Ελλάδα η Connection. H νέα εταιρεία, με την επωνυμία Dolce&Gabbana Accessories – Leisure Time Hellas A.E., θα αναλάβει τη διανομή στην ελληνική αγορά των συλλογών αυτών, με σκοπό την καθιέρωση της φίρμας και την αύξηση του μεριδίου της, υιοθετώντας σύγχρονα μοντέλα εμπορευματοποίησης, marketing και προώθησης πωλήσεων.

Ερμής E.A.: κέρδη 2,67 δισ.

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο επενδυτικό κύκλο στο χώρο των ακινήτων, η «Ερμής Επιχειρήσεις Ακινήτων» έχει και τις πρώτες αποδόσεις. Για το εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης, ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα 6 δισ., ενώ το 2000 είχε διαμορφωθεί μόλις σε 217 εκατ. Τα κέρδη προ φόρων ενισχύθηκαν κατά 81,5% από 1,47 δισ. σε 2,67 δισ..

Τέσσερα Αμοιβαία από IBG ΑΕΔΑΚ

Τέσσερα αμοιβαία κεφάλαια δημιούργησε και θα διαθέσει στην αγορά από την επόμενη εβδομάδα η IBG ΑΕΔΑΚ, θυγατρική της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος A.E. Το IBG Ελληνικό Μετοχικό στοχεύει στην επίτευξη μεσομακροπρόθεσμων υπεραξιών και κερδών, σύμφωνα με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, το IBG Διαχείρισης Διαθεσίμων εκμεταλλεύεται τη ρευστότητα μέσω βραχυπρόθεσμων τοποθετήσεων κυρίως στη χρηματαγορά, το IBG Διεθνές Μικτό επενδύει σε αγορές του εξωτερικού και το IBG Διεθνές Ομολόγων επιλέγει επενδύσεις σε ομόλογα και ομολογίες που προσφέρουν υψηλό εισόδημα.

Για τους εκπροσώπους στο ΕΒΕΑ

Λήγει αύριο η προθεσμία αποστολής των εξουσιοδοτήσεων για τους εκπροσώπους που θα λάβουν μέρος στις εκλογές του EBEA. Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου.

«Βωβός»: +19% ο κύκλος εργασιών

Αυξημένος κατά 19% παρουσιάζεται κατά το εννεάμηνο του έτους ο κύκλος εργασιών της «Μπ. Βωβός», καθώς διαμορφώθηκε σε 28,18 δισ. δρχ.. Αντίστοιχα, τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν κατά 37,7% σε 13,44 δισ. δρχ. κατά την τρέχουσα χρήση. Σε εταιρικό επίπεδο, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 18,47 δισ. δρχ., άνοδος 31,6%, ενώ τα κέρδη προ φόρων σε 10,3 δισ. δρχ., έναντι 9,4 δισ. δρχ. το 2000, ενισχυμένα κατά 9,9%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή