Καταδίκασαν το δημοσίευμα Χρυσοχοΐδης και Πετραλιά

Καταδίκασαν το δημοσίευμα Χρυσοχοΐδης και Πετραλιά

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόγραμμα για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν το αντικείμενο συνάντησης του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Μάριου Σιαλμά, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι έγινε αναλυτική ενημέρωση για όλα το σχεδιασμό εν όψει 2004 και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει κοινό μέτωπο με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για την προσπάθεια αυτή. H κ. Πετραλιά από την πλευρά της χαρακτήρισε τη συζήτηση εποικοδομητική και πρόσθεσε ότι ανάλογες συναντήσεις θα πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς η Ολυμπιάδα είναι εθνικό εγχείρημα και δεν πρέπει η κυβέρνηση να ακολουθεί μοναχικό δρόμο για τη διοργάνωσή της.

Τόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης όσο και η κ. Πετραλιά σχολίασαν και καταδίκασαν δημοσίευμα της εφημερίδας «WashingtoTimes», στο οποίο αναφέρεται ότι η χώρα μας είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία και θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο να γίνουν οι Ολυμπιακοί του 2004 σε άλλη χώρα. Ειδικότερα ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε το δημοσίευμα «όμοια κατάπτυστο με προηγούμενα ή με αυτά που πιθανώς θα ακολουθήσουν. Πρόκειται για προσπάθεια αμφισβήτησης της ασφάλειας της χώρας, η οποία έχει έναν από τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας παγκοσμίως», κατέληξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο οποίος αναρωτήθηκε για τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων.

Η κ. Πετραλιά χαρακτήρισε το δημοσίευμα υποβολιμαίο και τόνισε ότι η Ν.Δ. το καταδικάζει απερίφραστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή