ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μεθοδευμένες οι φήμες περί χρηματοδοτικής αδυναμίας της εταιρείας

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μεθοδευμένες οι φήμες περί χρηματοδοτικής αδυναμίας της εταιρείας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τη σημερινή αιφνίδια, αδικαιολόγητη και ακραία πτώση της τιμής της μετοχής, η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνωντας το επενδυτικό κοινό για την πτώση της μετοχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ουδεμία εξέλιξη ή γεγονός σε γνώση της εταιρείας υφίσταται που να δικαιολογεί τη σημερινή ακραία πτώση της τιμής της μετοχής της.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κατόπιν επικοινωνίας της διοίκησης της εταιρείας με τον βασικό μέτοχο της, ο τελευταίος δήλωσε κατηγορηματικά την πλήρη στήριξή του προς τη διοίκηση του ομίλου και των βασικών θυγατρικών του και διέψευσε επίσης κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη περί χρηματοδοτικής αδυναμίας του σχήματός του.

Ακόμη, ο μέτοχος της εταιρείας θεωρεί ότι η κυκλοφορία των ανωτέρω ανυπόστατων φημών είναι μεθοδευμένη και έχει ως στόχο την υπονόμευση της τιμής της μετοχής, προσθέτονας ότι θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια που τυχόν κριθεί αναγκαία προς προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή