Επεκτείνεται το μέτρο της έκπτωσης 40% του ενοικίου

Επεκτείνεται το μέτρο της έκπτωσης 40% του ενοικίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επέκταση της έκπτωσης 40% του ενοικίου και στις επιχειρήσεις που δεν έκλεισαν, καθώς και στους εργαζομένους τους, προανήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η σχετική τροπολογία θα κατατεθεί σήμερα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ακόμη ο κ. Σταϊκούρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει νέα ρύθμιση οφειλών μετά το τέλος της αναστολής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διευκολύνσεων και στην αποπληρωμή των φόρων εισοδήματος.

Σχετικά με την πιθανότητα περικοπής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, μιλώντας στο Blue Sky είπε ότι «δεν είναι το βασικό μας σενάριο», αλλά πρόσθεσε ότι, αν η κρίση συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, είναι προφανές ότι όλα επανεξετάζονται. Ο υπουργός Οικονομικών, επίσης, αναφορικά με το ενδεχόμενο παράτασης του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας μετά την 1η Μαΐου, είπε το θέμα θα τεθεί «στον κατάλληλο χρόνο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή