«Λουκέτο» στα πρατήρια βενζίνης από Δευτέρα

«Λουκέτο» στα πρατήρια βενζίνης από Δευτέρα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από την ερχόμενη Δευτέρα οι βενζινοπώλες, διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση της κυβέρνησης να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται στα υπόλοιπα των δεξαμενών καυσίμων, με την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στις αντλίες. Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος επισημαίνει ότι η «κυβέρνηση επιμένει στην τοποθέτηση αναχρονιστικών μηχανών, παρ’ ότι οι εκπροσωποί της, στην επιτροπή που συγκροτήθηκε για τον σκοπό αυτό, διαπίστωσαν ότι δε διασφαλίζουν πλήρως τη διαφάνεια προτείνοντας τη λύση ανοχών και αποκλίσεων που οδηγούν μόνο σε συναλλαγή». Και προσθέτει ότι «πουθενά στον κόσμο δε χρησιμοποιείται αυτό το αναξιόπιστο σύστημα που βγάζει ευθέως παραβάτες τους νόμιμους βενζινοπώλες, λόγω των ανεξελεγκτων διαφορών που προκαλούνται στα καύσιμα από τις θερμοκρασίες».

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος προτείνει στην κυβέρνηση την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος πλήρους παρακολούθησης των εισροών και εκροών καυσίμων από το πρατήριο, το οποίο θα διασφαλίζει απόλυτα τη νομιμότητα στους βενζινοπώλες, τους προμηθευτές και τους καταναλωτές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή