ΣΗΜΕΡΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημόσιο: βελτιωμένη πρόταση για το μισθολόγιο

Σε βελτιωμένη πρόταση για τον μισθό του νεοδιοριζόμενου στο Δημόσιο, κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης, προχώρησε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. N. Χριστοδουλάκης. Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, η πρόταση του υπουργείου για τον αρχικό μισθό διαμορφώθηκε στα 590 ευρώ αντί των 580 που είχε προκυψει από τις προτάσεις της προηγούμενης συνάντησης. Νέα και ενδεχομένως οριστική συνάντηση για το νέο μισθολόγιο θα γίνει αύριο, ενώ ασαφής παραμένει ακόμη ο τρόπος καταβολής του οικογενειακού επιδόματος, ύψους 352 εκατομμυρίων ευρώ.

«e-οχήματα».

Μέσω του Διαδικτύου μπορούν να τροποποιούν και να διορθώνουν τα στοιχεία των αυτοκινήτων τους οι κάτοχοί τους, προκειμένου τα τέλη κυκλοφορίας να αποστελλονται στις σωστές διευθύνσεις και με τα ορθά στοιχεία. Από σήμερα η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θέτει σε λειτουργία τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «e-οχήματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή