Με ταχυπληρωμή η καταβολή εισφορών στο Ταμείο Εμπόρων

Με ταχυπληρωμή η καταβολή εισφορών στο Ταμείο Εμπόρων

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ταμείο Εμπόρων (TAE) κατήργησε από την 1η Ιουλίου την είσπραξη εισφορών με ένσημα για τους ασφαλισμένους που εντάσσονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ανατολική, Δυτική Αττική και Πειραιάς). Ωστόσο, μόλις προχθές, στις 23/7, απέστειλε τη σχετική ανακοίνωση στον Τύπο ο πρόεδρος του Ταμείου κ. Γ. Μαράκας.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση, θα σταλεί στους ασφαλισμένους απόδειξη ταχυπληρωμής το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, που θα αφορά εισφορές του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου. H απόδειξη πρέπει να εξοφληθεί σε οποιοδήποτε ταχυδρομικό γραφείο (ΕΛΤΑ) μέχρι 30/9/2003. Σε περίπτωση που δεν λάβουν εγκαίρως την απόδειξη ταχυπληρωμής θα πρέπει να απευθυνθούν, όπως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, στο τμήμα του OAEE της περιοχής τους πριν από την 30.10.2003. Οι εισφορές που έχουν ρυθμιστεί και για τις οποίες έχει καταβληθεί προκαταβολή με ένσημα, θα καταβάλλονται και στη συνέχεια, με ένσημα εντός των Υπηρεσιών του ΟΑΕΕ-ΤΑΕ

Για το χρονικό διάστημα στο οποίο οι εισφορές έχουν καταβληθεί με ένσημα, οι βεβαιώσεις για τη Δήλωση Φόρου Εισοδήματος θα χορηγηθούν χειρόγραφες, αφού οι ασφαλισμένοι προσέλθουν στην Υπηρεσία με τα ασφαλιστικά τους βιβλιάρια, ενώ η σχετική βεβαίωση για τις εισφορές που θα έχουν καταβληθεί με το νέο μηχανογραφικό σύστημα θα σταλεί ταχυδρομικώς. Οι βεβαιώσεις Ταμειακής Ενημερότητας για θεώρηση βιβλίων και στοιχείων στις αρμόδιες ΔΟΥ θα χορηγούνται από τις Υπηρεσίες του TAE με την προσκόμιση των ασφαλιστικών βιβλιαρίων και τις αποδείξεις της ταχυπληρωμής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή