Ποιες δαπάνες εκπίπτουν από τη φορολογία του 2003

Ποιες δαπάνες εκπίπτουν από τη φορολογία του 2003

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αποστολή των φορολογικών δηλώσεων που θα υποβάλουμε την άνοιξη στην εφορία, ξεκίνησε με παραλήπτες περίπου 5.200.000 φορολογούμενους. Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στη φορολογία είναι αρκετές, κυρίως ως προς τον προσδιορισμό των εκπτώσεων και τα τεκμήρια διαβίωσης. H «K» παρουσιάζει αναλυτικά τις δαπάνες που εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα ή τον τελικό φόρο, ενώ παρέχει οδηγίες για τις αποδείξεις που θα πρέπει να συγκεντρωθούν από τους φορολογούμενους και να υποβάλουν στην εφορία.

Στην επικείμενη αναμέτρηση με την εφορία, κερδισμένοι θα βγουν οι φορολογούμενοι που προνόησαν με τη συγκέντρωση των αποδείξεων δαπανών, μαζεύοντας από την αρχή του έτους όλες τις αποδείξεις δαπανών ενοικίου, ασφαλίστρων, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και αγοράς καταναλωτικών ειδών, οι οποίες αποτελούν τις σημαντικότερες δαπάνες που αναγνωρίζει η φορολογική νομοθεσία.

Με την αναγνώριση των παραπάνω δαπανών από την εφορία, όλοι οι υπόχρεοι θα έχουν καταφέρει να περιορίσουν το φορολογητέο εισόδημά τους και κατ’ επέκτασιν το τελικό ποσό φόρου που θα προκύψει με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή