Συμμαχία της Sotiropoulos Bross με τη βρετανική Cushman & Wakefield

Συμμαχία της Sotiropoulos Bross με τη βρετανική Cushman & Wakefield

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την 1η Ιανουαρίου ξεκίνησε και επισήμως τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά η joint venture εταιρεία, σε βάση 50-50, που συνέστησαν η Sotiropoulos Bross και η Cushma& Wakefield. H νέα εταιρεία, που έχει τη μορφή ανωνύμου εταιρείας, θα προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών management που αφορούν χώρους λιανικής πώλησης είτε αυτά είναι καταστήματα σε κεντρικές αγορές είτε εμπορικά κέντρα, retail warehousing, factory outlets κ.λπ. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα ασχολείται με μισθώσεις, πωλήσεις, προώθηση, συμβουλευτικές υπηρεσίες, μελέτες, έρευνες αγοράς, πάντα σχετικά με μεμονωμένα καταστήματα και εμπορικά κέντρα.

Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Sotiropoulos Bross, κ. Νίκη Σύμπουρα, η επιθυμία ενίσχυσης της θέσης της ελληνικής εταιρείας στην εγχώρια αγορά που πλέον χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό, οδήγησε στη συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παροχής υπηρεσιών real estate σε παγκόσμιο επίπεδο. «H πολύχρονη και διεθνής εμπειρία της Cushma& Wakefield, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη σημαντικών ανά τον κόσμο εμπορικών κέντρων, σε συνδυασμό με τη δική μας σε βάθος γνώση της ελληνικής αγοράς, δημιουργεί μια ισχυρή συμμαχία που θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου στη χώρα μας, ο οποίος πλέον εμφανίζει σημαντικότατα περιθώρια ανάπτυξης. Αλλωστε, ο σημαντικός αριθμός των υπό κατασκευήν εμπορικών κέντρων επέδρασε καταλυτικά για τη σύναψη αυτής της συμφωνίας», τονίζει η κ. Σύμπουρα.

Η νέα εταιρεία περιλαμβάνεται ως prefered agent για τη μίσθωση των εμπορικών χώρων στο εμπορικό κέντρο που αναπτύσσει η Lamda Estate Development στο Μαρούσι, ενώ μαζί με μια ακόμα εταιρεία έχει εξασφαλίσει τη μίσθωση χώρων στο εμπορικό κέντρο που κατασκευάζουν από κοινού η Lamda Development και η Sonae-Χαραγκιώνης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Επίσης, η Sotiropoulos Bross έχει αναλάβει τη διαχείριση και το leasing στο Village Ραrk στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Στη διάρκεια του περασμένου έτους η Sotiropoulos Bross εξυπηρέτησε τις αλυσίδες notos.com με κατάστημα στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, Mark Αaleστην Καλλιθέα, Marks&Spencer στο Κολωνάκι, Starbucks στη γωνία Λεωφ. Αλεξάνδρας και Κηφισίας και στο Κολωνάκι, Green, Kazakos στο Κολωνάκι, την τράπεζα FBB στη Γλυφάδα, τη Citibank στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, την Diesel στο Κολωνάκι και στην Πατησίων, τη Χόντος στην Ερυθραία και άλλες εταιρείες σε εμπορικές περιοχές της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή