ΣΗΜΕΡΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την AT&T διεκδικεί η Cingular Wireless

Επίσημη προσφορά για την εξαγορά της AT&T Wireless φέρεται να κατέθεσε η Cingular Wireless. Αν και η αξία της προσφοράς της παρέμενε έως αργά χθες το βράδυ άγνωστη, εκείνο το οποίο είναι γνωστό είναι η χρηματριστηριακή αξία τής AT&T Wireless, που φθάνει στα 27 δισεκατομμύρια δολάρια. Εάν υλοποιηθεί η εξαγορά, θα οδηγήσει στη δημιουργία της μεγαλύτερης εταρείας κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ.

«Πάγος» Πρόντι στα Τίρανα

Δείγματα γραφής για τη μεταρρύθμιση του προβληματικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά και του φορολογικού και εκείνου των τελωνείων, ζήτησε χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Φάτος Νάνο, πριν ανοίξει ο δρόμος για την υπογραφή Συμφώνου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης ανάμεσα στα Τίρανα και στις Βρυξέλλες.

Δύο εταιρείες ερίζουν για ένα όνομα – μύθο στο χώρο της ζυθοποιίας. H τσέχικη εταιρεία Budejovicky Budvar βρίσκεται σε αντιδικία με τη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου, Anheuser-Busch Cos. για τα δικαιώματα παραγωγής τής σχεδόν αιωνόβιας διάσημης μπίρας Budweiser. H αντιδικία θα κριθεί μάλιστα στα δικαστήρια 24 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή