Κίνητρα για αντικατάσταση των τουριστικών λεωφορείων

Κίνητρα για αντικατάσταση των τουριστικών λεωφορείων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κίνητρα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου των δημόσιας χρήσεως τουριστικών λεωφορείων παρέχει τροπολογία που κατέθεσαν οι υπουργοί Ανάπτυξης, Οικονομίας και Μεταφορών κ. A. Τσοχατζόπουλος, N. Χριστοδουλάκης και Χρ. Βερελής.

Ειδικότερα, για αντικατάσταση με πράξη οριστικής διαγραφής λεωφορείου στην περίπτωση που αυτό αντικαθίσταται με την αγορά νέου δημόσιας χρήσης τουριστικού λεωφορείου, που εξυπηρετεί και άτομα με ειδικές ανάγκες, παρέχονται επί της συνολικής αξίας αγοράς τους κατά περίπτωση τα εξής:

α) Για λειωφορείο μέχρι 22 θέσεων επιβατών από το οποίο αφαιρούνται τόσες θέσεις όσες απαιτούνται για τη μεταφορά 3 αναπηρικών αμαδιδίων χωρίς τη δυνατότητα τοποθέτησης θέσεων σε αυτόν τον χώρο ποσοστό επιδότησης 32%.

β) Για λεωφορείο μέχρι 36 θέσεων επιβατών από το οποίο θα αφαιρούνται τόσες θέσεις όσες απαιτούνται για τη μεταφορά 5 αναπηρικών αμαξιδίων ποσοστό επιδότησης 30%.

γ) Για λεωφορείο μέχρι 52 θέσεων επιβατών από το οποίο θα αφαιρούνται τόσες θέσεις όσες απαιτούνται για τη μεταοφρά 8 αναπηρικών αμαξιδίων ποσοστό επιδότησης 28%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή