ΣΗΜΕΡΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση για δηλώσεις ΦΜΑΠ

Νέες προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας των νομικών προσώπων όρισε το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα την περίοδο των εκλογών. Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου, η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΜΑΠ που λήγει στις 3 Μαρτίου (για όσους ο ΑΦΜ λήγει στο ψηφίο 1) ορίζεται την 15η Μαρτίου. Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών που λήγουν την 1η Μαρτίου παρατείνονται και θα υποβληθούν στις 15 Μαρτίου. Επίσης, οι προθεσμίες υποβολής των εταιρειών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, των ιδρυμάτων και των αλλοδαπών από τις 10 Μαρτίου μετατίθενται για τις 22 Μαρτίου 2004.

Αύξηση του δείκτη τιμών χονδρικής

Αύξηση 2,6% παρουσίασε το Νοέμβριο του 2003 ο δείκτης τιμών χονδρικής, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος. H αντίστοιχη αύξηση το Νοέμβριο του 2002 ήταν 2,1%. O γενικός δείκτης τιμών χονδρικής του Νοεμβρίου 2003 σε σύγκριση με τον Οκτώβριο, σημείωσε αύξηση 0,3%. O μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Δεκεμβρίου ’02 – Νοεμβρίου ’03 σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του προηγούμενου δωδεκαμήνου Δεκεμβρίου ’01 – Νοεμβρίου ’02 παρουσίασε αύξηση 2,0%, έναντι αυξήσεων 2,4% και 2,6% που σημειώθηκαν κατά τα αντίστοιχα δύο προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή