Κινητοποίηση για τη νέα Ψηφιακή Στρατηγική

Κινητοποίηση για τη νέα Ψηφιακή Στρατηγική

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών στην ελληνική περιφέρεια και συναντήσεις με φορείς του Δημοσίου (περιφέρειες, νομαρχίες, δήμους κ.λπ.) αλλά και παραγωγικούς φορείς επιχειρείται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για τη νέα Ψηφιακή Στρατηγική της χώρας. H πρόταση για τη νέα Ψηφιακή Στρατηγική 2006 – 2013, που θα εγκριθεί από την Κυβερνητική Επιτροπή στα τέλη του χρόνου, κατατέθηκε προς διαβούλευση στα μέσα Ιουλίου και η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στα τέλη Οκτωβρίου.

Στη διαδικασία αναμένεται να εμπλακεί και το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας το οποίο έχει ήδη αναλάβει να προχωρήσει σε μετρήσεις (μέσω ερευνών και τη σύνταξη σχετικών δεικτών) προκειμένου να οριστικοποιηθεί το εύρος των 65 και πλέον πρωτοβουλιών που περιλαμβάνονται στο σχέδιο για την Ψηφιακή Στρατηγική. Το Παρατηρητήριο θα προσπαθήσει να «κουμπώσει» τη διαβούλευση με την προετοιμασία για το Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή