Πέντε μνηστήρες για το στάδιο μπάντμιντον στο Γουδί

Πέντε μνηστήρες για το στάδιο μπάντμιντον στο Γουδί

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε προσφορές από ισάριθμες εταιρείες ή κοινοπραξίες κατατέθηκαν χθες στην «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» για τη μακροχρόνια μίσθωση του κλειστού σταδίου μπάντμιντον στο Γουδί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι προσφορές αφορούν την αξιοποίηση της εγκατάστασης ως ψυχαγωγικού, αθλητικού ή πολιτιστικού πόλου. Μεταξύ των ενδιαφερομένων εμφανίζεται μία εταιρεία ακινήτων, μια εταιρεία που σχεδιάζει παγοδρόμιο, μια επιχείρηση από τον χώρο του θεάματος, καθώς και μια εταιρεία στελέχους του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Για τις 26 Σεπτεμβρίου μετατέθηκε, όμως, η κατάθεση προσφορών για δύο από τα «φιλέτα» των ολυμπιακών ακινήτων, το συγκρότημα κανό καγιάκ – σλάλομ στο Ελληνικό και το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC). Η αναβολή κρίθηκε απαραίτητη, καθώς ορισμένοι από τους ενδιαφερομένους ξένους ή εγχώριους ομίλους ζήτησαν ορισμένες ημέρες προθεσμία προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους. Την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησαν και οι διαδικασίες για την παραχώρηση του συγκροτήματος του Αγίου Κοσμά και του κλειστού γηπέδου στο Γαλάτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή