Σε εταιρεία συμμετοχών μετατρέπεται η Intracom

Σε εταιρεία συμμετοχών μετατρέπεται η Intracom

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επισημοποιήθηκε η μετάβαση της Intracom στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. O πρόεδρος της εταιρείας κ. Σ. Κόκκαλης, σε παρουσίαση της εισηγμένης σε θεσμικούς επενδυτές, ανακοίνωσε τη μετατροπή της μητρικής σε εταιρεία συμμετοχών (holding), ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η Intracom συστήνει εταιρείες υπό τον έλεγχό της με αντικείμενο τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις (telecom solutions), τα αμυντικά ηλεκτρονικά συστήματα (defense electronic systems) και την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (IT services & telecom operations).

Οι παραπάνω ανακοινώσεις έγιναν χθες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία, στο πλαίσιο συνάντησης η οποία διοργανώθηκε για την Ενωση Θεσμικών Επενδυτών με τη συμμετοχή του προέδρου του ομίλου κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γεωργίου Δεληγιάννη.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά σε ανάλογες κινήσεις διεθνών οίκων στο πλαίσιο της σύγκλισης των αγορών πληροφορικής και επικοινωνιών, καθώς και στις νέες τεχνολογικές δυνατότητες που δίνονται με την εξάπλωση του Internet και των ευρυζωνικών δικτύων.

Οι εξαγορές που πραγματοποιεί η Intracom εντάσσονται στο πλαίσιο μιας συγκροτημένης στρατηγικής του ομίλου για το μέλλον και αποτελούν μέρος ενός 5ετούς επιχειρηματικού σχεδίου, τα κύρια σημεία του οποίου θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους.

Ο πρόεδρος της Intracom κ. Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε στις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, καθώς και στη στρατηγική και τη νέα δομή της Intracom.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή