Διάθεση της συσκευής BlackBerry από Vodafone και TIM

Διάθεση της συσκευής BlackBerry από Vodafone και TIM

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάθεση της γνωστής συσκευής BlackBerry στην Ελλάδα ανακοίνωσαν χθες οι Vodafone και TIM Ελλάς. Το BlackBerry, προϊόν της καναδικής Research In Motion, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ καθώς συνδυάζει τις δυνατότητες κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή χειρός.

Η Vodafone στην Ελλάδα θα παρέχει αρχικά την εταιρική έκδοση ΒlackΒerry για εταιρικούς χρήστες και σταδιακά θα προσφερθεί και στους υπόλοιπους συνδρομητές της Vodafone. Στους εταιρικούς της πελάτες, η Vodafone θα προσφέρει το οικονομικό πακέτο BlackBerry Enterprise Solution™, που χρησιμοποιεί τον BlackBerry Enterprise Server™ για τη συνεργασία του με τα Microsoft? Exchange ή IBM? Lotus? Domino™ δίνοντας ασφαλή ασύρματη πρόσβαση στο email, το ημερολόγιο και άλλα δεδομένα του χρήστη

Η λύση BlackBerry από την ΤΙΜ προσφέρει στους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση στο e-mail τους αλλά και σε όλες τις εφαρμογές επικοινωνίας που επιθυμούν: τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή SMS, πρόσβαση στο Internet, πρόσβαση στο προσωπικό τους organizer και σε εταιρικές εφαρμογές, μέσω μιας μόνο συσκευής. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο συσκευών που διατίθενται από την ΤΙΜ Ελλάς και υποστηρίζουν τις δυνατότητες της λύσης BlackBerry, τη BlackBerry 7290 και τη BlackBerry 7100g. Οι συνδρομητές της TIM θα μπορούν να χρησιμοποιούν το BlackBerry και εκτός Ελλάδας, καθώς η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει μία σειρά από συμφωνίες περιαγωγής. Στη φάση αυτή, οι πελάτες της ΤΙΜ Ελλάς μπορούν να κάνουν χρήση του BlackBerry σε 35 χώρες εκτός Ελλάδας, σε συνεργασία με 61 ξένα δίκτυα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή