Νέα εταιρεία στον κλάδο ανάπτυξης ακινήτων

Νέα εταιρεία στον κλάδο ανάπτυξης ακινήτων

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα εταιρεία στον κλάδο της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας δραστηριοποιείται τους τελευταίους έξι μήνες στην εγχώρια κτηματαγορά. O λόγος για την Dimand οι δραστηριότητες της οποίας εστιάζονται σε τέσσερις βασικούς άξονες που είναι η ανάπτυξη ακινήτων, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ανάπτυξη δικτύων πώλησης και η διαχείριση λειτουργίας εγκαταστάσεων και δη αθλητικών.

«Η Dimand αποτελεί μια νέα πρόταση στην ανταγωνιστική αγορά της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας, αλλά και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου ανάπτυξης στηριζόμενη στην εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ηδη στο χαρτοφυλάκιο έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία περιλαμβάνεται η ανάπτυξη του νέου αυτοχρηματοδοτούμενου αθλητικού κέντρου Λάρισας, που περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο 30.000 θέσεων, εμπορικές χρήσεις, χώρο στάθμευσης 2.000 οχημάτων και αθηλτικούς ξενώνες 100 κλινών, στο πλαίσιο επένδυσης 41 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας και του Δήμου Αθηναίων η Dimand έχει αναλάβει την εκπόνηση των μελετών για τη διπλή ανάπλαση σε Βοτανικό και Λ. Αλεξάνδρας.

Για τον Βοτανικό προβλέπεται όπως είναι γνωστό η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου που θα χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός, εμπορικό κέντρο 51.000 τ.μ., κλειστό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων 6.000 θέσεων και βέβαια 120.000 τ.μ. αστικού πρασίνου.

Ενα ακόμα «αθλητικό» έργο που έχει αναλάβει η Dimand είναι το νέο αθλητικό κέντρο του ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Σε ό,τι αφορά στα προγράμματα ανάπτυξης δικτύων, η Dimand έχει αναλάβει τη δημιουργία 50 νέων καταστημάτων για λογαριασμό της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας TIM μέσα στην επόμενη τριετία, καθώς και δίκτυο 40 νέων σημείων πώλησης της εταιρείας ενδυμάτων Toi&Moi στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδριόπουλο το επόμενο βήμα της Dimand είναι η είσοδος στην αγορά κατοικίας μέσα στην επόμενη τριετία, εφόσον όλα εξελιχθούν κατ’ ευχήν, με στόχο την προσφορά κάτι ιδιαίτερου που διαφοροποιεί την αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή