Ερευνα για τις άδειες των πρατηρίων βενζίνης

Ερευνα για τις άδειες των πρατηρίων βενζίνης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονταν στη λειτουργία πρατηρίων βενζίνης στην Αττική, τα οποία δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι η έκδοση νέων αδειών έχει ανασταλεί με κοινή απόφαση των υπουργών Μεταφορών και Ανάπτυξης εν όψει της αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης πρατηρίων, ωστόσο όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μακρυβέλιος, συγκεκριμένα κυκλώματα για να παρακάμψουν την απαγόρευση του νόμου «βαφτίζουν» τα πρατήρια πάρκινγκ με το πρόσχημα ότι διαθέτουν 5-10 θέσεις στάθμευσης. Σημειωτέον ότι οι διαδικασίες για ίδρυση πάρκινγκ είναι πολύ λιγότερες από αυτές που απαιτούνται για την ίδρυση βενζινάδικων.

Η διενέργεια της έρευνας ανετέθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Παναγιώτη Πούλιο, ο οποίος καλείται να εντοπίσει τις περιπτώσεις που λειτουργούν πρατήρια βενζίνης με άδεια για πάρκινγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή