Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε 11 πόλεις

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε 11 πόλεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναγκαιότητα ύπαρξης ποιοτικής εξυπηρέτησης των καταναλωτών μέσα από ένα καλά μελετημένο και συντονισμένο πρόγραμμα, αλλά και την ουσιαστική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επεσήμαναν χθες οι ομιλητές στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων στο Γκάζι με θέμα «Φυσικό Αέριο, καταναλωτής και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Στην αξιοποίηση της εμπειρίας της Αθήνας, στην ανάπτυξη του φυσικού αερίου, εν όψει της επικείμενης επέκτασης του συστήματος σε 11 νέες πόλεις της χώρας αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής του αθηναϊκού αερίου κ. Σπύρος Ηλιόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών θα πρέπει να ενημερωθεί σωστά το κοινό και η παροχή υπηρεσιών να γίνεται με ασφάλεια, τεχνική υποστήριξη, συνέπεια, ταχύτητα και φιλικότητα. O κ. Ηλιόπουλος επεσήμανε την ουσιαστική συνεργασία των OTA με τον διανομέα του αερίου, αφού αυτοί είναι ο φορέας που μπορεί να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Διότι, οι OTA αποτελούν οι ίδιοι σημαντικούς καταναλωτές, καθώς διαθέτουν σημαντικό αριθμό κτιρίων που στεγάζουν υπηρεσίες για ειδικές δραστηριότητες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή