ΣΗΜΕΡΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απεργιακό μπλακ άουτ σε Δημόσιο και μεταφορές

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες με εξαίρεση τα μπλε λεωφορεία και τα τρόλεϊ, τα οποία βάζουν χειρόφρενο μόνο στην αρχή ή στο τέλος της βάρδιας. H γενική απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχει την υποστήριξη μεγάλων Ομοσπονδιών, και εξαγγέλθηκε με αιχμή τον Κρατικό Προϋπολογισμό, την ακρίβεια και την ανεργία. Αναμένεται να επηρεάσει όλο τον δημόσιο τομέα και τις μετακινήσεις στο εσωτερικό της χώρας λόγω των στάσεων εργασίας της Ομοσπονδίας Συλλόγου Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Αναπτυξιακός

Μέσα στους 20 πρώτους μήνες εφαρμογής του αναπτυξιακού νόμου έχουν υποβληθεί 4.236 επενδυτικά σχέδια ύψους 10,7 δισ. ευρώ και έχουν εγκριθεί 2.260 σχέδια 3,4 δισ. ευρώ, τα οποία δημιουργούν 10.187 νέες άμεσες θέσεις εργασίας και πολύ περισσότερες έμμεσες, δήλωσε χθες στην κυβερνητική επιτροπή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή