Παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων

Παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις καινοτομίες της παρουσίασε η Microsoft Hellas στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, με τίτλο «Η καινοτομία μας οδηγεί στην Ευρώπη που θέλουμε». H εταιρεία παρουσίασε μια σειρά καινοτόμων προϊόντων και εφαρμογών που αναπτύχθηκαν είτε από την ίδια, είτε με τη συνεργασία της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε το Sign2Talk που διευκολύνει αποτελεσματικά την επικοινωνία ατόμων με προβλήματα ακοής, τον χαμηλού κόστους μαθητικό υπολογιστή Classmate PC που διαθέτει δυνατότητα αναγνώρισης γραφής και λογισμικό και είναι συμβατό με όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές εφαρμογές και τεχνολογίες, καθώς και το Ηλεκτρονικό Βιβλιάριο Υγείας & Ασφάλισης που απλοποιεί την επικοινωνία με τους ασφαλιστικούς φορείς, συγκεντρώνοντας όλα τα ιατρικά και ασφαλιστικά δεδομένα του κάθε ασθενούς.

Τέλος, υπήρξε η απονομή των δύο πρώτων δοκιμαστικών συσκευών SmartEyes από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft Ελλάς, κ. Χρ. Τσάγκο, και τη διευθύντρια εταιρικών σχέσεων της Cosmote κ. Μαριλένα Φατσέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή