ΣΗΜΕΡΑ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτίμηση της Standard & Poor’s για πρόωρες εκλογές

Σε έκθεσή του ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s «βλέπει» πρόωρες εκλογές και εκτιμά ότι το έλλειμμα θα παραμείνει κάτω από το 3% του ΑΕΠ φέτος. Σημειώνει ότι το έλλειμμα μειώθηκε από το 7,9% του ΑΕΠ το 2004, στο 2,6% πέρυσι, αλλά τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση δεν φαίνεται να διασφαλίζουν τη δημοσιονομική σταθερότητα.

Αγρότες

Την καταβολή αποζημιώσεων, κατ’ εξαίρεση, αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στους παραγωγούς εσπεριδοειδών, στους παραγωγούς που καλλιεργούν φυλλοβόλα καρποφόρα δέντρα (ροδακινιές κερασιές, βερικοκιές, αχλαδιές, μηλιές) και σε όσους παράγουν σπαράγγια. Οι παραπάνω αποζημιώσεις θα δοθούν μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ). Σε σχέση με τις ζημιές λόγω ξηρασίας, στα χειμερινά σιτηρά θα υποβληθεί πρόγραμμα προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Ενωση ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή