Το 8ο Διεθνές Venture Capital Forum στην Αθήνα

Το 8ο Διεθνές Venture Capital Forum στην Αθήνα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες από 200 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών και εταιρειών venture capital θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Ιουλίου στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Venture Capital Forum σε κεντρικό ξενοδοχείο την Αθηνών. Το Forum συνδιοργανώνεται από το ΕΛΚΕ, το ΤΑΝΕΟ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και αποτελεί το μοναδικό Venture Capital Forum στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Την πρώτη μέρα του forum θα παρευρεθεί και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης, ενώ το συνεδριακό μέρος περιλαμβάνει συζητήσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν Ελληνες και ξένοι venture capitalists και policy maker και θα αναπτυχθούν θέματα όπως οι τάσεις και οι προοπτικές των χρηματοδοτήσεων μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών σε ελληνικές και διεθνείς αγορές, οι κλάδοι και οι μέθοδοι με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και τέλος επενδύσεις με σημαντική προστιθέμενη αξία στη χώρα που θα συντονίσει η Καθ. Ελ. Λουρή, οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Τη δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών και εταιρειών venture capital.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή