«Κλειδί» της επιτυχίας η γρήγορη αποτίμηση

«Κλειδί» της επιτυχίας η γρήγορη αποτίμηση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η καταρχήν αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πυροπαθείς περιοχές της τελευταίας καταστροφής. Αυτή τη δέσμευση έχει εξασφαλίσει από τα συναρμόδια υπουργεία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Κώστα Μίχαλο «ο κίνδυνος της αποεπένδυσης είναι περιορισμένος». Αυτό που χρειάζεται, προσθέτει, είναι η άμεση στήριξη των επιχειρηματιών, μέσω ενός ξεχωριστού, πρόσθετου, βοηθήματος. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προηγηθεί η αποτίμηση της ζημίας. Ηδη, έχει υποβληθεί σχετικό υπόμνημα από το ΕΒΕΑ προς την κυβέρνηση, σχετικά με το συγκεκριμένο κρίσιμο ζήτημα, ενώ η εκτίμηση που γίνεται από τον κ. Μίχαλο είναι πως σύντομα θα ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός της κατεύθυνσης των αδιάθετων πόρων του Γ΄ ΚΠΣ προς τις κατεστραμμένες περιοχές.

«Κλείδι της επιτυχίας στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης έκτακτης ανάγκης είναι να αποδώσουν τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης. Ακόμα κι αν κάποιοι επιτήδειοι, που δεν δικαιούνται του βοηθήματος, το πάρουν. Η ζημία θα είναι μεγαλύτερη, αν δεν το πάρει κάποιος που έχει πάθει πραγματική ζημία» καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή