Νέες προσφορές επιχειρήσεων για τους πυροπαθείς

Νέες προσφορές επιχειρήσεων για τους πυροπαθείς

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλες τρεις εισηγμένες επιχειρήσεις και μία εταιρεία που πρόκειται να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακοίνωσαν τις προσφορές τους για τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα το διοικητικό Συμβούλιο της Attica Συμμετοχών του Ομίλου Παναγόπουλου, ανακοίνωσε ότι η Attica Συμμετοχών κατέθεσε για λογαριασμό των εταιρειών Superfast Ferries και Blue Star Ferries στην Τράπεζα της Ελλάδος το ποσό των 150.000 ευρώ στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών για την αντιμετώπιση των αναγκών που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα μας.

Η επίσης εισηγμένη Yalco (Σ. Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε.) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει επιτραπέζιο εξοπλισμό και εξοπλισμό κουζίνας για τους πυρόπληκτους, καθώς και προς τους τοπικούς φορείς που συμμετέχουν στην ανασυγκρότηση των πυροπαθών περιοχών. Η εταιρεία Σαράντης ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το ποσό των 60.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των αναγκών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.

Η Χαλυβουργία Ελλάδος η οποία μέσα στο καλοκαίρι κατέθεσε αίτηση εισαγωγής των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, θέλοντας να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή της προς τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αποφάσισε να διαθέσει σίδηρο αξίας 200.000 ευρώ για την κατασκευή ή επισκευή οικιών – κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές. Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί καθ’ υπόδειξη των αρμοδίων φορέων. Επίσης, λόγω των ιδιαίτερων δεσμών της εταιρείας με τον νομό Μαγνησίας, η Χαλυβουργία Ελλάδος θα προχωρήσει στη δωρεά δύο πυροσβεστικών οχημάτων προς τη Νομαρχία Μαγνησίας για την πυροπροστασία του νομού.

Ο όμιλος Κωτσόβολος ανταποκρινόμενος στην τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα, προσφέρει ψυγεία και μικρές κουζίνες σε 500 οικογένειες που επλήγησαν από τις φωτιές. Τις οικογένειες που θα λάβουν την υποστήριξη αυτή θα υποδείξουν οι κατά τόπους Νομαρχίες.

Επιπλέον, ανακοινώνεται από την εταιρεία μια εμπορική πολιτική για να υποστηρίξει περαιτέρω την προσπάθεια ανάκαμψης των πληγέντων. Η πολιτική αυτή προβλέπει την πληρωμή αγορών που θα πραγματοποιήσουν οι πυρόπληκτοι σε 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις με πρώτη δόση μετά από 1 χρόνο από την αγορά. Αυτή η πολιτική θα ισχύσει για όσους έχουν πληγεί άμεσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή