ΣΗΜΕΡΑ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα νέα καταστήματα στην Αίγυπτο σχεδιάζει η Εθνική

Στη δημιουργία 10 καταστημάτων στην Αίγυπτο προχωρά ο Ομιλος Εθνικής Τράπεζας. Στρατηγική της διοίκησης του ομίλου είναι η επέκταση των εργασιών στην ταχέως αναπτυσσόμενη γειτονική αγορά όπου σήμερα έχει τυπική παρουσία, διαθέτοντας μόλις 1 κατάστημα. Παράλληλα διερευνώνται οι δυνατότητες στρατηγικής συνεργασίας με ντόπιους επιχειρηματικούς οργανισμούς, με στόχο την κοινή ανάπτυξη. Παράλληλα, στελέχη της Εθνικής παρακολουθούν στενά τις διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση της Banque Du Caire, στην πώληση της οποίας προχωρά η αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Τα πρώτα νομοσχέδια

Φρένο στο λαθρεμπόριο καυσίμων και στη φοροδιαφυγή θα επιχειρήσει να βάλει άμεσα η κυβέρνηση με την κατάθεση νομοσχεδίων στη Βουλή. Μεταξύ των προτάσεων είναι η υποχρεωτική τήρηση φορολογικών μηχανισμών για την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης. Στις πρώτες κινήσεις συμπεριλαμβάνονται και οι προεκλογικές εξαγγελίες που αφορούν τα ακίνητα. Οι αλλαγές θα συμπεριληφθούν σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή πριν τον προϋπολογισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή