ΣΗΜΕΡΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελκυστικά τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο αλλά με υψηλό ρίσκο

Σημαντικά οφέλη εξακολουθούν να αποκομίζουν όσοι έχουν δανειστεί σε ελβετικό φράγκο παρά τη σημαντική αύξηση των ελβετικών επιτοκίων. Οπως σημειώνουν στελέχη τραπεζών, κέρδος για τον δανειολήπτη προκύπτει τόσο από τη διαφορά των επιτοκίων όσο και από τη συναλλαγματική ισοτιμία. Ωστόσο, η εικόνα αυτή αποτελεί μόνο τη μια όψη του νομίσματος. Στελέχη τραπεζών προειδοποιούν ότι η ευνοϊκή αυτή εικόνα ισχύει μόνο υπό προϋποθέσεις και αν οι συνθήκες και τα οικονομικά δεδομένα μεταβληθούν, τότε πολύ εύκολα μπορούν τα κέρδη να γίνουν ζημιά.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το πετρέλαιο

Το πετρελαϊκό ράλι συνεχίζεται, καθώς η τιμή του αργού στη Νέα Υόρκη έφθασε χθες τα 83,90 δολάρια το βαρέλι. Στη διάρκεια της ημέρας κυμάνθηκε πάνω από τα 82 δολ. ενώ στο Λονδίνο πλησίαζε τα 80. Η μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού πετρελαίου και η απειλή καταιγίδας στην περιοχή της Φλόριντα διατήρησαν το κλίμα αβεβαιότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή