Ανοίγει άμεσα η διαδικασία για αλλαγές στο ασφαλιστικό

Ανοίγει άμεσα η διαδικασία για αλλαγές στο ασφαλιστικό

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φόντο τις αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα ως απάντηση στις δηλώσεις του κ. N. Αναλυτή, αναμένεται να αποσταλούν την προσεχή εβδομάδα οι προσκλήσεις σε κόμματα και φορείς για τη διενέργεια του διαλόγου.

Το θέμα θα απασχολήσει τη συνάντηση που θα έχουν σήμερα στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών οι κ. Γ. Αλογοσκούφης και B. Μαγγίνας, ενώ χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κ. N. Αναλυτή.

Το εύρος της μεταρρύθμισης αναμένεται να προσδιοριστεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κατά τη διατύπωση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών να ζητήσει από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων χαμήλωμα των τόνων προκειμένου να κοπάσουν οι αντιδράσεις. Το ΠΑΣΟΚ, διά του εκπροσώπου Τύπου, κάλεσε χθες την κυβέρνηση να ανοίξει τον διάλογο με συντεταγμένο τρόπο, καταθέτοντας με σαφήνεια τις προτάσεις της, ενώ τα κόμματα της Αριστεράς προανήγγειλαν κινητοποιήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή