ΣΗΜΕΡΑ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τρεις δόσεις οι φοροελαφρύνσεις μέχρι το τέλος του έτους

Τρία νομοσχέδια που προβλέπουν σημαντικές ελαφρύνσεις για τους φορολογούμενους θα κατατεθούν μέχρι το τέλος του έτους. Τα νομοσχέδια αφορούν συντάξεις, πολύτεκνους και μισθολόγια. Το πρώτο θα παρέχει ισχυρά κίνητρα στους φορολογούμενους προκειμένου να ζητούν αποδείξεις στις περισσότερες συναλλαγές που κάνουν. Στο δεύτερο θα περιληφθούν διατάξεις και για τις 155.000 τρίτεκνες οικογένειες, οι οποίες από τον Ιανουάριο του 2008 θα λαμβάνουν κάθε μήνα ποσό 123,30 ευρώ. Επίσης, από το 2008 θα ισχύσει και το νέο μισθολόγιο για τις ένοπλες δυνάμεις που θα προβλέπει την αύξηση του βασικού μισθού του ανθυπολοχαγού κατά 8,2%.

Οι ξένοι ασθενείς προτιμούν Τουρκία

Τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια να εξετάζουν ή να επιχειρούν την επέκτασή τους στο εξωτερικό, με αρχή τα Βαλκάνια. Το υψηλό κόστος στα ελληνικά ιδιωτικά νοσοκομεία οδηγεί πολλούς ξένους ασθενείς κυρίως από τα Βαλκάνια στην Τουρκία και στην Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή