ΣΗΜΕΡΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτες αλλαγές προσώπων σε θέσεις-«κλειδιά»

Ξεκίνησαν χθες οι πρώτες αλλαγές προσώπων σε θέσεις-«κλειδιά» στο Δημόσιο. Την παραίτησή του υπέβαλε χθες στην υπουργό Απασχόλησης ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Γ. Μέργος και ο υποδιοικητής του Ιδρύματος κ. Βλάχος ο οποίος είχε τοποθετηθεί επί υπουργίας Μαγγίνα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέος επικεφαλής αναμένεται να τοποθετηθεί ο, από το 2004, υποδιοικητής, κ. Θεοδ. Αμπατζόγλου. Την ίδια στιγμή παραιτήθηκε ο γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ν. Αδριανόπουλος, «πληρώνοντας» πρώτος την αδράνεια του ελεγκτικού μηχανισμού και την κατάρρευση των δημοσίων εσόδων. Στη θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Θανάσης Σκορδάς, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Παπαθανασίου στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ιχθυοκαλλιέργειες

Από τις 106 ιχθυοκαλλιέργειες που λειτουργούν σήμερα στο τέλος της χρονιάς θα παραμείνουν μόνον 50, προβλέπει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών και επικεφαλής του Νηρέα, Αριστείδης Μπελλές. Αναλύοντας τις θέσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου τόνισε ότι ενδεχόμενη απροθυμία χρηματοδότησης των εταιρειών από τις τράπεζες θα λειτουργήσει ως «μέγγενη» για τον κλάδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή