ΣΗΜΕΡΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμμένει ο ΟΤΕ σε μείωση προσωπικού

Το θέμα περαιτέρω μείωσης του προσωπικού στον ΟΤΕ άνοιξε ξανά στη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού κ. Π. Βουρλούμης, στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της ΔΕΘ. Ο ΟΤΕ δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα αν είχε 2.000 άτομα λιγότερα και είχε προσλάβει άλλους 500 εργαζόμενους ανέφερε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της επιχείρησης. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν υπάρχει έτοιμο σχέδιο, αλλά η διοίκηση του Οργανισμού συνεχίζει να το εξετάζει, καθώς θεωρείται αναγκαίο να γίνει.

Μπαράζ δημοπρατήσεων κατασκευαστικών έργων

Μια ημέρα μετά τη δημοπράτηση των επεκτάσεων της Αττικής Οδού (προϋπολογισμού πλέον 1,8 δισ. ευρώ) ανακoινώθηκε η δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης, προϋπολογισμού 1 δισ. ευρώ. Παράλληλα το ΥΠΕΧΩΔΕ προχώρησε στη δημοπράτηση της 3ης φάσης του λιμένα Ηγουμενίτσας και της ολοκλήρωσης της 1ης φάσης του λιμένα Πάτρας, συνολικού προϋπολογισμού 296 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή