Συνάντηση του ΣΕΤΕ με τον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση του ΣΕΤΕ με τον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων συναντά σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο προγραμματισμένου ραντεβού που είχε ορισθεί από τις αρχές της εβδομάδας ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Αγγελόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου που θα παραβρεθούν στη συνάντηση θα παραθέσουν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για να ελαφρυνθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις από τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Εκτίμηση του κ. Αγγελόπουλου αποτελεί ότι και το 2010 θα είναι δύσκολο έτος για τον τουρισμό, ενώ ισχυρή ανάκαμψη υπό προϋποθέσεις θα πρέπει να αναμένεται από το 2011.

Το προεδρείο του ΣΕΤΕ θα παραδώσει στον κ. Παπανδρέου αντίστοιχο υπόμνημα με αυτό που παρέδωσε στη συνάντηση που είχε στις αρχές της εβδομάδας με τον πρωθυπουργό Κων. Καραμανλή, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και θεσμικές παρεμβάσεις στην κατεύθυνση ενίσχυσης της θέσης του πολιτικού προϊσταμένου στον τουριστικό τομέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή