Πτώση 1,18% στην τιμή της αμόλυβδης

Πτώση 1,18% στην τιμή της αμόλυβδης

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίστηκε και την εβδομάδα που πέρασε η αποκλιμάκωση στην τιμή της αμόλυβδης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και πpοκύπτουν από τις τιμοληψίες σε 2.300 πρατήρια της χώρας, η μέση τιμή της αμόλυβδης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου διαμορφώθηκε στα 1,089 ευρώ το λίτρο, σημειώνοντας πτώση 1,18% σε σχέση με τον μέσο όρο της αμέσως προηγούμενης Παρασκευής.

Ο μέσος όρος της χονδρικής τιμής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης από τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών για την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ήταν 1,016 ευρώ ανά λίτρο. Σε σχέση με τον μέσο όρο των τεσσάρων τελευταίων εβδομάδων, σημειώθηκε πτώση της τάξης του 2,26%.

Ο μέσος όρος της διυλιστηριακής τιμής με φόρους και δασμούς διαμορφώθηκε στα 0,932 ευρώ ανά λίτρο και σε σχέση με τον μέσο όρο των τεσσάρων τελευταίων εβδομάδων σημειώθηκε πτώση 3,22%.

H μέση τιμή της σούπερ αμόλυβδης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου διαμορφώθηκε στα 1,307 ευρώ το λίτρο και της σούπερ στα 1,157 ευρώ το λίτρο.

Η μέση τιμή του πετρελαίου κίνησης διαμορφώθηκε στα 1,013 ευρώ το λίτρο και του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,93 ευρώ το λίτρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή