ΣΗΜΕΡΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσκλητήριο αναζήτησης επενδυτών για τη Wind

Η διεθνής τράπεζα MorgaStanley, οικονομικός σύμβουλος της Wind Hellas, κάλεσε επενδυτές να υποβάλουν προσφορές για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων της Hellas Telecom, μητρικής εταιρείας της Wind Hellas. Οι προσφορές για την ανάληψη περιουσιακών στοιχείων της Hellas Telecom ΙΙ θα πρέπει να υποβληθούν μεταξύ 21 και 28 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, η MorgaStanley γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε επαφή για τον ίδιο σκοπό και με τη Weather Investments, μητρική εταιρεία της Hellas Telecom II, που ελέγχεται από τον Αιγύπτιο επιχειρηματία κ. Ναγκίμπ Σαουίρις.

iΡod

Το νέο iPod Nano της Apple παρουσιάστηκε χθες επισήμως στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. Μικρότερη από την παλάμη ενός χεριού, η συσκευή περιλαμβάνει ενσωματωμένη κάμερα, ραδιόφωνο FM, υποδοχή για μνήμη flash (flash memory), δυνατότητα εγγραφής βίντεο και άλλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε ένα πλαίσιο οθόνης 2,2 ιντσών. Η αρχική τιμή της πέμπτης γενιάς iPod ξεκινά από 149 δολ. και θα διατίθεται σε εννέα χρώματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή