ΣΗΜΕΡΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλάζει ο χάρτης στις τηλεπικοινωνίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Το σχέδιο μετοχικής σύμπραξης μεταξύ της OTelecoms και της Vivodi ανακοινώθηκε χθες και επισήμως, ενώ, την ίδια στιγμή, η ισπανική Telefonica έκανε το ντεμπούτο της στην τοπική αγορά με το άνοιγμα γραφείου που θα ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ στη χονδρική πώληση τηλεπικοινωνιακών χωρητικοτήτων και μισθωμένων κυκλωμάτων. Οσον αφορά την αναδιάρθρωση του χρέους της Wind, δημοσίευμα των Financial Times κάνει λόγο και για τρίτο ενδιαφερόμενο, την επενδυτική εταιρεία Ρrovidence.

Σχέδιο άντλησης 10 δισ. ευρώ μέσω ομολόγων από την ΕΤΕ

Η Εθνική Τράπεζα σχεδιάζει να αντλήσει από τις αγορές μέσω ομολογιακής έκδοσης περί το 1,5 δισ. ευρώ. Ο μεσοπρόθεσμος στόχος είναι, μέσω του προγράμματος έκδοσης καλυμμένων ομολογιών, να αντληθούν συνολικά κεφάλαια ύψους 10 δισ. ευρώ. Σε έκθεσή του ο διεθνής οίκος Nomura διατηρεί τη σύσταση αγοράς (buy) για την Εθνική, την οποία αναβάθμισε πρόσφατα, καθώς και την τιμή-στόχο των 22 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή