ΣΗΜΕΡΑ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον «αέρα» οι άγονες αεροπορικές γραμμές

Στον αέρα είναι τα δρομολόγια των άγονων αεροπορικών γραμμών μετά την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού από το υπουργείο Μεταφορών ενόψει των εκλογών. Η απόφαση προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των δύο βασικών διεκδικητών Olympic Air και Aegean, ενώ δεν ξεκαθαρίζει πώς θα καλυφθούν οι προορισμοί, όταν θα πάψει να υφίσταται ο κρατικός αερομεταφορέας.

Καρτοκινητά

Ακριβότερες κατά 12% θα είναι οι κάρτες κινητών τηλεφώνων μετά την εφαρμογή της φορολόγησης της υπηρεσίας καρτοκινητής τηλεφωνίας. Οπως ανέφεραν στελέχη της Vodafone και της Cosmote, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν στην αγορά και κάρτες χωρίς το συγκεκριμένο τέλος του 12%, καθώς δεν έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα. Ομως, η διαθεσιμότητα αυτή εκτιμάται ότι θα εξαντληθεί μέσα στις επόμενες 6 έως 8 ημέρες.

Βank of New York Μellon

Σε συμφωνία με τη ρωσική κυβέρνηση, ώστε να αποσύρει τη μήνυση εναντίον της προχώρησε η Bank of New York Mellon, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας Αλεξέι Κουντρίν. Το κόστος του συμβιβασμού για την αμερικανική τράπεζα ανέρχεται στα 14 εκατ. δολάρια συν τα δικαστικά έξοδα, ωστόσο και πάλι είναι λιγότερα από τα 22,5 εκατ. δολάρια που διεκδικούσε η Ρωσία, λόγω της εμπλοκής στελέχους της τράπεζας σε σκάνδαλο παράνομης εξαγωγής 7,5 δισ. δολαρίων από τη χώρα στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή