Εν συντομια

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόβοι οικοπεδούχων

Ενας «ξεχασμένος» κίνδυνος έχει επιστρέψει έπειτα από πολλές δεκαετίες στην αγορά. Πολλοί οικοπεδούχοι δεν προχωρούν σε συμφωνίες με κατασκευαστές για αντιπαροχή, όχι γιατί φοβούνται την υπερβάλλουσα προσφορά, αλλά επειδή θέτουν πολύ σκληρούς και δεσμευτικούς όρους για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της κατασκευής. Ο φόβος να μείνει το οικόπεδο στα μπετά έχει αποτρέψει πολλές συμφωνίες κι έχει δώσει δουλειά σε δικηγόρους.

Κυνήγι ευκαιριών

Η κρίση που πλήττει την παγκόσμια οικονομία και την αγορά ακινήτων δεν εμποδίζει μεγάλους παίκτες της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων να μαζεύουν πληροφορίες για επιμέρους αγορές. Παράδειγμα, η επενδυτική εταιρεία του Τραμπ, ο αντιπρόεδρος της οποίας βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα στο πλαίσιο συνεδρίου. Οπως δήλωσε ο όμιλος, που έχει ήδη παρουσία στην Τουρκία, δεν έχει σβήσει από τον χάρτη των πιθανών επενδύσεων την Ελλάδα. Το ζητούμενο είναι αν τελικά τα σχέδια αυτά θα έχουν την κατάληξη εκείνων που είχε κάνει για την Ελλάδα ο Σόρος.

Αξιοποίηση έκτασης

Σχέδια για αξιοποίηση σημαντικής έκτασης γης που βρίσκεται στο Αντίρριο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η συγκεκριμένη έκταση μπορεί να υποδεχθεί εμπορικές χρήσεις, αλλά και χώρους υποδοχής και εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου αξιοποίησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή