Ο ελληνικός τουρισμός στο επίκεντρο

Ο ελληνικός τουρισμός στο επίκεντρο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H έναρξη του κύκλου ανάκαμψης της εθνικής οικονομίας θα προέλθει από τον ελληνικό τουρισμό ο οποίος μεταξύ των εξωστρεφών κλάδων της χώρα μας είχε τις μικρότερες απώλειες εξαιτίας της διεθνούς κρίσης. Αυτό εκτίμησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ν. Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες με αντικείμενο τη δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας του ΣΕΤΕ για τη δημιουργία μελέτης με θέμα «Ελληνικός Τουρισμός προς το 2020» και αποκλειστικό υποστηρικτή την Eurobank ΕFG.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Eurobank EFG, κ. Ν. Νανόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επεσήμανε: «ο τουρισμός αποτελεί τον κλάδο όπου η χώρα μας διαθέτει αδιαμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα και όπου με την ευρεία έννοια παράγεται το 18% περίπου του ΑΕΠ της χώρας μας. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητος ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή