ΣΗΜΕΡΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων που ήταν ασφαλισμένοι στις πέντε εταιρείες των οποίων ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη ασφαλιστική εταιρεία, μετά την πάροδο των 30 ημερών που διαρκεί η κάλυψη του επικουρικού κεφαλαίου. Η πρακτική που ακολουθούσαν μέχρι σήμερα οι εταιρείες του κλάδου, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη ζημιά των μηνών ασφάλισης μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, δεν φαίνεται να προκρίνεται στην περίπτωση των 850.000 ασφαλισμένων οχημάτων, που θα βρεθούν ουσιαστικά ανασφάλιστα από το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Στον πάγο τα επιτόκια των ΗΠΑ

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκιά της στα ιστορικά χαμηλά επίπεδα του 0 – 0,25%, όπου βρίσκονται από τον Δεκέμβριο, «για παρατεταμένη περίοδο». Γνωστοποίησε, επίσης, ότι θα επεκτείνει και στο πρώτο τρίμηνο του 2010 το πρόγραμμα αγοράς τίτλων στεγαστικών δανείων 1,45 τρισ. δολαρίων από τις Fannie Mae και Freddie Mac, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων τόνωσης της στεγαστικής αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή